EnergyBy pompgroepen

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van externe pompgroepen en verdelers. Het grote voordeel is dat de verwarmingssystemen beter ingeregeld kan worden. Een pompgroep transporteert het water naar de verwarmingscircuit. Men kan gebruik maken van drie verschillende pompgroepen. Elke pompgroep is geïsoleerd en zorgt ervoor dat er minder warmteverlies is in de verwarmingscircuit. Dankzij de geïntegreerde kogelkranen is het eenvoudig om onderhoud van de pomp te doen en het verwarmings- en ketelcircuit kan individueel afgesloten worden, zonder het hele systeem buiten gebruik te stellen. De geïntegreerde manometer maakt het gemakkelijk om de huidige temperatuur in de aanvoer en retour te controleren.

 

Pompgroep met thermostatische mengventiel

Word gebruikt voor verwarmingssystemen met een lagere temperatuur, denk hierbij aan vloerverwarming. Deze heeft instelbereik is van 25 graden tot 50 graden

Pompgroep direct

Voor verwarmingssystemen met hogere temperaturen, denk aan radiatoren, indirecte lucht heaters

Pompgroep met mengventiel en acturator

Geschikt voor verwarmingssystemen voor hoge en lagere temperaturen. De temperatuur kan handmatig ingesteld worden of automatisch in combinatie met een stappenmotor/acturator. Geschikt voor besturingen die een 3-wegklep of 4-wegklep kunnen aansturen voor weersafhankelijke regeling of vaste waarde aansturing.

Downloads

Ontdek gedetailleerde technische informatie over onze EnergyBy Circulatiepompen door de product sheet te bekijken en te downloaden. Voor een uitgebreid overzicht van ons volledige productassortiment kunt u tevens onze brochure downloaden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over al onze producten.

Product Sheet

Zakelijk

Bent u een zakelijke partner of installateur en overweegt u dit product? Meld je aan als dealer en profiteer van nog meer extra voordelen. Het dealerschap is uitsluitend beschikbaar voor bedrijven die gerelateerd zijn aan onze branche. 

Dealer worden