Kozlusan Slimpel Easy

De Kozlusan Slimpel is een semi professional pelletketel Kozlusan en is ontworpen om in nauwe en kleine ruimtes te worden gemonteerd. Naast de scherpe prijs is het een milieuvriendelijke cv-ketel met een hoge warmte-efficiëntie.

De Slimpel pelletketel is een ketel met handmatige reiniging van de brander en warmtewisselaar, Maar de ontsteking van de brandstof gebeurt door middel van hete lucht(Föhn). 

De ontwerp van de warmtewisselaars is een van de beste ontwerpen ooit, wat resulteerde in een hoge ketelrendement van maar liefst 93 procent!

Handmatige reiniging van de brander

De slimpel easy ketels zijn voorzien van een handmatige brander reiniging. De reinigening van brander gebeurt op een hele eenvoudige manier. door een hendel aan te trekken en terug te duwen. De bodem van de brander word hiermee schoongemaakt.

Handmatige reiniging warmtewisselaar

De Slimpel pelletketel is voorzien van  een handmatige warmtewisselaar reinigingsmechanischme, door deze machanisme is de warmtewisselaar eenvoudig te reinigen. Er zijn slechts een paar eenvoudige bewegingen nodig om de warmtewisselaar te reinigingen en hierdoor verbetert u de efficientie. Het is een gemakkelijke taak die je niet veel tijd kost en je niet vies zal maken.

Hete lucht ontsteking

De Slimpel pelletketel is voorzien van een hot air gun, dit is een ontsteking dat gebeurt door middel van hete lucht(Föhn). Deze manier van ontsteken is vele malen sneller t.o.v. een keramische ontsteking en veel beter dan een metalen ontstekingen.De hot air gun wordt gemaakt door een zeer betrouwbaar Oostenrijkse fabrikant en de levensduur van de ontsteking is extreem lang in vergelijking met andere fabrikanten. 

 

Bedieningspaneel

De bedieningspaneel van de Slimpel is eenvoudig en duidelijk. Alle processen in de ketel worden aangestuurd door een slimme controller. Deze controller kan worden aangesloten op het internet en de ketel op afstand bedienen en bewaken vanaf elke locatie ter wereld.

Add Any content here