Betalingen


iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.


Paypal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit kaart, bankrekeningen, of de PayPal balans.


Bancontact / Mister Cash

Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.


KBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië.


Bankoverschrijving

De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken direct geld over naar het rekeningnummer van EnergyBy


Rembours / betalen aan de deur

Het is niet mogelijk om ons te betalen bij u aan de deur.


SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland.


Klarna

Klarna is een betaaloplossing om achteraf te betalen.


Belfius

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.